Reader Comments

Sikker alternativer til steroider, du burde vide om

by Dawson Douglas (2019-10-02)


Steroider er syntetiske stoffer, der ligner mandlige kønshormoner. De bruges til at styrke muskelvækst og udvikle seksuelle egenskaber, der tilskrives mænd. De ordineres typisk af medicinske fagfolk til at behandle visse tilstande, herunder forsinket pubertet, muskelatrofi og endda impotens.

Problemet med steroider er, at de ofte misbruges, især af atleter og bodybuilding-fagfolk og entusiaster, hovedsageligt for at fremskynde muskelvækst og forbedre atletiske præstationer. Misbrug kan også føre til ubehagelige og endda livstruende tilstande. Som et resultat er flere og flere mennesker henvende sig til alternativer til steroider for at hjælpe dem med deres bodybuilding rutine og forbedre deres udholdenhed.

Er der alternativer til steroider?

Ja der er. I 2004 godkendte den amerikanske kongres en lov om ændring af den retsakt, der dækkede produktionen af anabole steroider, et kontrolleret stof. Som et resultat har forsknings- og udviklingsindsats fokuseret på at finde og producere lovlige alternativer til steroider, der ikke kun er sikrere, men også sundere. Nogle af disse inkluderer:

Proteintilskud

Typisk tilgængelig i pulverform er proteintilskud generelt sikre at bruge og har mindst muligt bivirkninger. De mest almindelige kilder til disse pulvere er soja eller valle, hvilket gør dem til en fremragende mulighed for veganere og dem, der er laktoseintolerante.

Kreatin

Kreatin er en type aminosyre, der forekommer naturligt i den menneskelige krop, så den kan udføre sine funktioner korrekt. Stoffet virker effektivt til at øge muskelvolumen, et ideelt resultat for både kropsbyggere og atleter. Kreatin virker også effektiv til at øge atletisk præstation, men kun til korte, hurtige burst. Det har ikke vist sig effektivt til at øge udholdenheden. Selvom kroppen producerer stoffet, kan det også suppleres fra madkilder. Det er dog ikke reguleret, og der er visse bivirkninger, man skal være opmærksom på i tilfælde af høj eller overdreven dosering.

L-Glutamin

L-glutamin er en type aminosyretilskud, der forbedrer muskelvolumen ved at regulere syntesen af protein i kroppen. Det har også vist sig at være effektivt til at hjælpe musklerne med at komme sig hurtigere i tilfælde af kvæstelser eller efter en træning.

DHEA

DHEA eller dehydroepiandrosteron er et andet stof, der forekommer naturligt i den menneskelige krop. Det er kendt som en hormonforløber, et stof, der forbereder kroppen til senere produktion af kønshormonerne østrogen, testosteron og progesteron. Som supplement bruges DHEA ofte til behandling af binyretræthed. Selvom det er et af de mest populære alternativer til steroider, anbefales det, at det tages under opsyn af en læge, så doseringen opretholdes og niveauerne i kroppen reguleres.

Leder du efter steroidalternativer, der er både lovlige og sikre? For lovlige bodybuilding kosttilskud og anabolske stoffer, skal du tjekke mit websted: https://slankepillerdanmark.com/crazybulk-d-bal/

ISSN: 1946-1879